Copyright © 2018 by "SUEZPT"   •   All Rights reserved   •   E-Mail:suezptf@gmail.com
Εκδηλώσεις - Εκδρομές 2018
Ημερομηνία           Εκδρομές και εκδηλώσεις Α΄ εξαμήνου 2018

20.04 Παρασκευή  3η Παρασκευή -Συνάντηση στο Σ.Α.Ε .ώρα 7.00
01.05 Κυριακή        Εκδρομή Πρωτομαγιάς

13,05 Κυριακή       Γιορτή Μητέρας  και Τσούγκρισμα Αυγών ώρα 7.30
26.05 Σάββατο      Τριήμερη Αγίου Πνεύματος

15.06 Παρασκευή  Γιορτή Πατέρα -Καλό καλοκαίρι στο ΣΑΕ ώρα 7.30
23.06 Σάββατο        Μονοήμερη εκδρομή

-----------------------------------------------------
Εξασφαλίζετε τις θέσεις σας εγκαίρως στις εκδρομές και εκδηλώσεις.
Τηρείται απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
Οι περισσότερες
Εκδηλώσεις μας
γίνονται στο Εντευκτήριο
του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
(Σ.Α.Ε.)
3ης Σεπτεμβρίου 56
(1ος όροφος-τηλ.
210-8213038)
Η  ΚΑΘΕ  ΣΤΙΓΜΗ
ΜΕ  ΤΟΝ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
για όλες τις εκδηλώσεις στα τηλέφωνα
210-7789360, ή 697-8513031 Σάββα-Μονιούδη Χρυσούλα
210-9322279, ή 694-5275919 Μανωλίδου Άννα

και για να μάθετε λεπτομέρειες για την επόμενη εκδήλωση
ή εκδρομή του Συλλόγου.
Παρασκευή 20 Απριλίου 2018
"Βραδιά με τραγούδια 4 καλλιτεχνών"
Ο Παναγιώτης Μουρατίδης
και ο Μάρκος Βρεττάρος

θα ερμηνεύσουν επιτυχίες
του Στέλιου Καζαντζίδη, του Γιάννη Πάριου,
του Αντώνη Ρέμου και του Γιάννη Πλούταρχου
Είσοδος ελεύθερη
Περιλαμβάνονται:
. Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν.
. Εισιτήρια πλοίων σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4).
. 01 Διανυκτέρευση στην ΝΑΠΟΛΗ σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και δείπνο.
. 03 Διανυκτερεύσεις στην ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και δείπνο.
. Δώρο του γραφείου LARA ένα γλέντι με παραδοσιακή ζωντανή μουσική στο ξενοδοχείο στην Γκαλατίνα
. Τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό στην Πομπηία.
. Αρχηγό - συνοδό του LARA TRAVEL.
. Διόδια - Λιμενικά - Φ.Π.Α.
. Ταξιδιωτική Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Tour Operator
. Όλες τις περιηγήσεις στις πόλεις που θα επισκεφθούμε.
Δεν Περιλαμβάνονται :
. Είσοδοι στα μουσεία, φιλοδωρήματα, ποτά και ότι αναγράφετε ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
. Δημοτικοί φόροι στην Νάπολη 3,5 ? ανά άτομο περίπου (πληρωτέα στο ξενοδοχείο)

Σημεία επιβίβασης:
12.00 ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ (μπροστά στου ΒΑΡΔΑ).
12.05 ΑΓΙΟ ΣΩΣΤΗ στη Λεωφόρο Συγγρού.
12.15 ΟΜΟΝΟΙΑ αρχή 3ης Σεπτεμβρίου.
12.30 Άγιο Νικόλαο Αχαρνών,  απέναντι από την εκκλησία Αγ. Νικολάου

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  Σάββα-Μονιούδη Χρυσούλα:210-7789360, 697-8513031
  Μανωλίδου Άννα:210-9322279, 694-5275919

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΠΛΟΙΟ - ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ. (Χλμ:210)
Αναχώρηση στις 12.30 από την Αθήνα για την Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις. Φθάνουμε στην Πάτρα άμεση επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Απόπλους 18:00. Οι άνετοι χώροι του πλοίου θα σας κάνουν να νιώσετε σαν σε κρουαζιέρα. Καταστήματα, εστιατόρια, θα σας εξασφαλίσουν ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι. Διανυκτέρευση εν πλω.
2η ΜΕΡΑ: ΜΠΑΡΙ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΝΑΠΟΛΗ. ( Χλμ: 350)
Άφιξη στο Μπάρι στις 09.30 και άμεση αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας. Επίσκεψη στην Νεκρή Πόλη που έμεινε άθικτη κάτω από την λάβα του Βεζούβιου που εξερράγη το 79 μ.Χ. Συνεχίζουμε με την περιήγηση μας στην Νάπολη, θα καταλήξουμε στο ιστορικό κέντρο για να θαυμάσουμε το Λιμάνι, το Καστέλο Νουόβο, την Πιάτσα Ντελ Μουνιτσίπιο, το Θέατρο Σαν Κάρλο, τα βασιλικά ανάκτορα, την στοά Ουμπέρτο. Χρόνος ελεύθερος. Άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ: ΝΑΠΟΛΗ - ΤΑΡΑΝΤΑΣ - ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ. ( Χλμ: 450)
Πρωινό, αναχώρηση. Περνώντας έξω από το Σαλέντο θα βρεθούμε στην πόλη του Τάραντα, μια περιοχή με ιδιαίτερο Ελληνικό ενδιαφέρον που ιδρύθηκε από Σπαρτιάτες το 708 π.χ Στη πόλη του Τάραντα θα δούμε την Μαρίνα Πίκολα το ιστορικό κέντρο, το κάστρο Αρακγονέζε. Αναχώρηση για την πόλη του Λέτσε που είναι η πρωτεύουσα της Απουλίας με έντονο το στοιχείο του Ελληνικού πολιτισμού που την ονομάζουν & Φλωρεντία του Νότου, θα δούμε την πόρτα Νάπολη, το Ρωμαϊκό αμφιθέατρο που κατασκευάστηκε επί Τραϊανού τον 2ο αιώνα μ.Χ., τον Καθεδρικό Ναό, την εκκλησία Σάντα Κρότσε την πιάτσα Σαν Οράντο όπου δεσπόζει το άγαλμα του προστάτη Αγίου της πόλης & το κάστρο του Καρόλου του Ε΄. Tο απόγευμα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο στην πόλη Γκαλατίνα, τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ: ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ - ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ. (Χλμ: 80)
Πρωινό, επίσκεψη στην πόλη της Γκαλατίνας όπου στην κεντρική πλατεία δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναός της. Συνεχίζουμε μέσω Σολέτο, για να βρεθούμε στην Στερνατία όπου ελληνόφωνες θα μας υποδεχθούν για να μας ξεναγήσουν στο υπόγειο ελαιοτριβείο, την πόρτα Φιλία & τον σύλλογο τους ΧΩΡΑΜΑ όπου θα ακούσουμε Γκρεκάνικα τραγούδια στο χώρο
του Κάστρου. Επόμενη στάση στο χωριό Καλημέρα όπου θα δούμε το Λαογραφικό μουσείο του Συλλόγου Αργαλιός, την μαρμάρινη στήλη του Δ΄ αιώνα & την εκκλησία της πόλης όπου υπάρχει η εικόνα της Παναγίας Κυοφορούσας. Στην πόλη του Κοράλλινο Ντι Οτράντο θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου, το αναπαλαιωμένο πανέμορφο Κάστρο της
πόλης & θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ μας. Χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσουμε τις συνήθειες των ανθρώπων με τις Ελληνικές ρίζες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
5η ΜΕΡΑ: ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ - ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ - ΟΤΡΑΝΤΟ - ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ. (Χλμ: 100)
Πρωινό, αναχώρηση για να βρεθούμε στο Μαργαριτάρι του Ιονίου την Καλλίπολη που αποτελείται από δύο τμήματα. Τη νέα πόλη και την παλιά πόλη που ενώνονται με πέτρινη αψιδωτή γέφυρα. Στην παλιά πόλη θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στους λιθόστρωτους δρόμους, να επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Αγαθής να κάνουμε τις αγορές μας & να απολαύσουμε ένα γνήσιο ιταλικό καφέ στο πεζόδρομο της παλιάς πόλης. Επόμενη στάση θα είναι στην πόλη του Ότράντο. Θα επισκεφθούμε την Εκκλησία των Ψυχών, το κάστρο καθώς και τα ερείπια του περίφημου Μοναστηριού του Αγ. Νικολάου. Χρόνος ελεύθερος. επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο με παραδοσιακή ζωντανή μουσική και διανυκτέρευση.
6η ΜΕΡΑ: ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ - ΛΕΤΣΕ - ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΛΟ - ΜΠΑΡΙ. (Χλμ: 180)
Πρωινό, αναχώρηση για το πανέμορφο Αλμπερομπέλλο, διασχίζοντας μια καταπράσινη κοιλάδα, τα κάτασπρα σπίτια με σκεπές σε σχήμα τρούλου θα μας εντυπωσιάσουν φθάνοντας στο μικρό πανέμορφο χωριό. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του και να αγοράσουμε τοπικά προϊόντα. Αναχώρηση για το θεαματικό, εκπληκτικό
ζωολογικό πάρκο του Φασάνου με τα χιλιάδες ζώα. Προαιρετική βόλτα με το πούλμαν εντός του πάρκου. Μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα βρεθούμε στο Μπάρι το απόγευμα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση 19:30 για Πάτρα.
7η ΜΕΡΑ: ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ - ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ. (Χλμ: 210)
Ταξιδεύουμε στο Ιόνιο, με τις καλύτερες αναμνήσεις και απολαμβάνοντας τους άνετους χώρους του πλοίου τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών, τα μπαρ, τα εστιατόρια, ντίσκο θα μας εξασφαλίσουν ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι φθάνοντας στην Πάτρα στις 13:00. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για την Αθήνα όπου θα φθάσουμε νωρίς το απόγευμα.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σε ΑΒ2 + 60 ? για 2 ΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ
Σε Α2   + 80 ? για 2 ΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ
Σε ΑΒ3 + 35 ? για 3 ΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ
Σε Α3   + 45 ? για 3 ΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ
Σε Α4   + 25 ? για 4 ΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα με Λατινικούς χαρακτήρες
17 - 23 Σεπτεμβρίου 2018
7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΝΑΠΟΛΗ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΤΑΡΑΝΤΑΣ - ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ -
ΛΕΤΣΕ - ΚΟΡΙΛΙΑΝΟ - ΑΛΜΠΕΡΟ ΜΠΕΛΟ
Συμμετοχή: Μέλη 440 ? Μη μέλη: 450 ?
Επιβάρυνση μονόκλινου στο ξενοδοχείο: 70 ?
  Η τιμή περιλαμβάνει: Μετάβαση και επιστροφή με άνετο πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές "EPIRUS PALACE HOTEL" 5***** στα Γιάννενα με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
  Δεν περιλαμβάνει: *Προαιρετικό δείπνο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο (κατόπιν έγκαιρης κράτησης) 8? ανά άτομο

ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.
=ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ=
  Σημεία επιβίβασης:
  06.30  ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ (μπροστά στου ΒΑΡΔΑ).
  06.35  ΑΓΙΟ ΣΩΣΤΗ στη Λεωφόρο Συγγρού.
  06.45  ΟΜΟΝΟΙΑ αρχή 3ης Σεπτεμβρίου.
  07.50  ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ (ΑΧΑΡΝΩΝ)

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  Σάββα-Μονιούδη Χρυσούλα:210-7789360, 697-8513031
  Μανωλίδου Άννα:210-9322279, 694-5275919

Λεπτομερές πρόγραμμα
1η ημέρα: Αναχώρηση από την Αθήνα στις 7:00. Mε τις στάσεις για καφέ, μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και της Νέας Εθνικής Οδού, φτάνουμε στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ, το πασίγνωστο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων.
Θεμελιώθηκε με πρωτοβουλία του Παύλου Βρέλλη το Φεβρουάριο του 1983 και άνοιξε τις πόρτες του το 1995 . Είναι το πλέον γνωστό μουσείο αυτού του είδους στην Ελλάδα. Εκεί θα ταξιδέψουμε με τα εκθέματα του μουσείου στα χρόνια της Επανάστασης!
Άφιξη στο κέντρο των Ιωαννίνων, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό, γνωριμία, και φυσικά επίσκεψη στο νησάκι της λίμνης Ιωαννίνων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας! Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μετά το πρωινό μας, ένα πανέμορφο ταξίδι ξεκινά, αφού θα ανηφορίσουμε στα πανέμορφα χωριά του Ζαγορίου! Σύντομη στάση σε δύο πανέμορφα γεφύρια, μιας και τα γεφύρια όλου του Ζαγορίου είναι ξακουστά για την ομορφιά τους και τις ιδιαιτερότητες της κατασκευής τους. Το πρώτο πέτρινο γεφύρι με τη μοναδική καμάρα του βρίσκεται μεταξύ των χωριών Κουκούλι, Δίλοφο και Κήποι στο Κεντρικό Ζαγόρι. Επόμενη στάση το Γεφύρι του Πλακίδα ή Καλογερικό. Πρόκειται για ένα τρίτοξο γεφύρι που χτίστηκε το 1814 και βρίσκεται κοντά στα χωριά Κήποι και Κουκούλι του Κεντρικού Ζαγορίου. Είναι από τα λιγοστά τρίτοξα γεφύρια που υπάρχουν, πράγμα που του έχει δώσει την ιδιαίτερη φήμη του.
Κατόπιν άφιξη στο χωριό ΚΗΠΟΙ, παραμονή για βόλτα και φωτογραφίες, και αναχώρηση για το πανέμορφο χωριό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, και τη ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ.
Το Φαράγγι του Βίκου, είναι ένα από τα πιο ξακουστά στην Ελλάδα. Βρίσκεται 30 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Ιωαννίνων και είναι το βαθύτερο φαράγγι παγκοσμίως, σύμφωνα με το Βιβλίο Guinness! Αποτελεί τον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Βίκου-Αώου, στην περιοχή του οποίου βρίσκει καταφύγιο μεγάλη ποικιλία σπάνιων ειδών χλωρίδας και πανίδας. Αρκετός ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με το χωριό, παραμονή για φαγητό, και φυσικά επίσκεψη στη μοναδική θέα που έχει να μας προσφέρει το Φαράγγι και το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής!
Επιστροφή στα Γιάννενα, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Απολαμβάνουμε το πρωινό μας, και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Σπήλαιο Περάματος (έξοδα ατομικά) με σταλακτίτες και σταλαγμίτες 1.100 μέτρων. Αποχαιρετούμε τα Γιάννενα με κατεύθυνση το Μέτσοβο. Παραμονή για καφεδάκι και βόλτες- ψώνια και προαιρετικό γεύμα. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.
*** Η σειρά των περιηγήσεων μπορεί να αλλάξει.

Με την εγγύηση των πετυχημένων εκδηλώσεων του Συλλόγου μας.

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -01 ΜΑΙΟΥ 2018
"3ήμερη εκδρομή "
ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Κέρινο Μουσείο Βρέλλη -
Σπήλαιο Περάματος - Νησί Ιωαννίνων)
ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ
Συμμετοχή: Μέλη 160 ? Μη μέλη: 165 ?
Επιβάρυνση μονόκλινου: 60 ?
Double click to edit
Ενημέρωση ιστοσελίδας
23 Μαρτίου 2018
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΥΕΖ & ΠΟΡΤ-ΤΕΟΥΦΙΚ
Έδρα: 3ης Σεπτεμβρίου 56,  Αθήνα  104 33

Έτος ιδρύσεως 1982   Τηλ. 210 8231119
Επισκέπτες
Ενημέρωση ιστοσελόδας
01 Απριλίου 2018
Double click to edit