Copyright © 2018 by "SUEZPT"   •   All Rights reserved   •   E-Mail:suezptf@gmail.com
Περιλαμβάνονται:
· Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν.
· Εισιτήρια πλοίων σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4).
· 01 Διανυκτέρευση στην ΝΑΠΟΛΗ σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και δείπνο.
· 03 Διανυκτερεύσεις στην ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και δείπνο.
· Δώρο του γραφείου LARA ένα γλέντι με παραδοσιακή ζωντανή μουσική στο ξενοδοχείο στην Γκαλατίνα
· Τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό στην Πομπηία.
· Αρχηγό - συνοδό του LARA TRAVEL.
· Διόδια - Λιμενικά - Φ.Π.Α.
· Ταξιδιωτική Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Tour Operator
· Όλες τις περιηγήσεις στις πόλεις που θα επισκεφθούμε.
Δεν Περιλαμβάνονται :
· Είσοδοι στα μουσεία, φιλοδωρήματα, ποτά και ότι αναγράφετε ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
· Δημοτικοί φόροι στη Νάπολη 3,5 ? ανά άτομο περίπου (πληρωτέα στο ξενοδοχείο)

Σημεία επιβίβασης:
12.00 ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ (μπροστά στου ΒΑΡΔΑ).
12.05 ΑΓΙΟ ΣΩΣΤΗ στη Λεωφόρο Συγγρού.
12.15 ΟΜΟΝΟΙΑ αρχή 3ης Σεπτεμβρίου.
12.30 Άγιο Νικόλαο Αχαρνών,  απέναντι από την εκκλησία Αγ. Νικολάου

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΕΣ

  Σάββα-Μονιούδη Χρυσούλα: 210-7789360, 697-8513031
  Μανωλίδου Άννα: 210-9322279, 694-5275919

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΠΛΟΙΟ - ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ. (Χλμ:210)
Αναχώρηση στις 12.30 από την Αθήνα για την Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις. Φθάνουμε στην Πάτρα άμεση επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Απόπλους 18:00. Οι άνετοι χώροι του πλοίου θα σας κάνουν να νιώσετε σαν σε κρουαζιέρα. Καταστήματα, εστιατόρια, θα σας εξασφαλίσουν ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι. Διανυκτέρευση εν πλω.
2η ΜΕΡΑ: ΜΠΑΡΙ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΝΑΠΟΛΗ. ( Χλμ: 350)
Άφιξη στο Μπάρι στις 09.30 και άμεση αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας. Επίσκεψη στην Νεκρή Πόλη που έμεινε άθικτη κάτω από την λάβα του Βεζούβιου που εξερράγη το 79 μ.Χ. Συνεχίζουμε με την περιήγηση μας στην Νάπολη, θα καταλήξουμε στο ιστορικό κέντρο για να θαυμάσουμε το Λιμάνι, το Καστέλο Νουόβο, την Πιάτσα Ντελ Μουνιτσίπιο, το Θέατρο Σαν Κάρλο, τα βασιλικά ανάκτορα, την στοά Ουμπέρτο. Χρόνος ελεύθερος. Άφιξη στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ: ΝΑΠΟΛΗ - ΤΑΡΑΝΤΑΣ - ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ. ( Χλμ: 450)
Πρωινό, αναχώρηση. Περνώντας έξω από το Σαλέντο θα βρεθούμε στην πόλη του Τάραντα, μια περιοχή με ιδιαίτερο Ελληνικό ενδιαφέρον που ιδρύθηκε από Σπαρτιάτες το 708 π.χ Στη πόλη του Τάραντα θα δούμε την Μαρίνα Πίκολα το ιστορικό κέντρο, το κάστρο Αρακγονέζε. Αναχώρηση για την πόλη του Λέτσε που είναι η πρωτεύουσα της Απουλίας με έντονο το στοιχείο του Ελληνικού πολιτισμού που την ονομάζουν & Φλωρεντία του Νότου, θα δούμε την πόρτα Νάπολη, το Ρωμαϊκό αμφιθέατρο που κατασκευάστηκε επί Τραϊανού τον 2ο αιώνα μ.Χ., τον Καθεδρικό Ναό, την εκκλησία Σάντα Κρότσε την πιάτσα Σαν Οράντο όπου δεσπόζει το άγαλμα του προστάτη Αγίου της πόλης & το κάστρο του Καρόλου του Ε΄. Tο απόγευμα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο στην πόλη Γκαλατίνα, τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ: ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ - ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ. (Χλμ: 80)
Πρωινό, επίσκεψη στην πόλη της Γκαλατίνας όπου στην κεντρική πλατεία δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναός της. Συνεχίζουμε μέσω Σολέτο, για να βρεθούμε στην Στερνατία όπου ελληνόφωνες θα μας υποδεχθούν για να μας ξεναγήσουν στο υπόγειο ελαιοτριβείο, την πόρτα Φιλία & τον σύλλογο τους ΧΩΡΑΜΑ όπου θα ακούσουμε Γκρεκάνικα τραγούδια στο χώρο
του Κάστρου. Επόμενη στάση στο χωριό
Καλημέρα όπου θα δούμε το Λαογραφικό μουσείο του Συλλόγου Αργαλιός, την μαρμάρινη στήλη του Δ΄ αιώνα & την εκκλησία της πόλης όπου υπάρχει η εικόνα της Παναγίας Κυοφορούσας. Στην πόλη του Κοράλλινο Ντι Οτράντο θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου, το αναπαλαιωμένο πανέμορφο Κάστρο της
πόλης & θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ μας. Χρόνος ελεύθερος για να γνωρίσουμε τις συνήθειες των ανθρώπων με τις Ελληνικές ρίζες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
5η ΜΕΡΑ: ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ - ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ - ΟΤΡΑΝΤΟ - ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ. (Χλμ: 100)
Πρωινό, αναχώρηση για να βρεθούμε στο Μαργαριτάρι του Ιονίου την Καλλίπολη που αποτελείται από δύο τμήματα. Τη νέα πόλη και την παλιά πόλη που ενώνονται με πέτρινη αψιδωτή γέφυρα. Στην παλιά πόλη θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στους λιθόστρωτους δρόμους, να επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Αγαθής να κάνουμε τις αγορές μας & να απολαύσουμε ένα γνήσιο ιταλικό καφέ στο πεζόδρομο της παλιάς πόλης. Επόμενη στάση θα είναι στην πόλη του Ότράντο. Θα επισκεφθούμε την Εκκλησία των Ψυχών, το κάστρο καθώς και τα ερείπια του περίφημου Μοναστηριού του Αγ. Νικολάου. Χρόνος ελεύθερος. επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο με παραδοσιακή ζωντανή μουσική και διανυκτέρευση.
6η ΜΕΡΑ: ΓΚΑΛΑΤΙΝΑ - ΛΕΤΣΕ - ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΛΟ - ΜΠΑΡΙ. (Χλμ: 180)
Πρωινό, αναχώρηση για το πανέμορφο Αλμπερομπέλλο, διασχίζοντας μια καταπράσινη κοιλάδα, τα κάτασπρα σπίτια με σκεπές σε σχήμα τρούλου θα μας εντυπωσιάσουν φθάνοντας στο μικρό πανέμορφο χωριό. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του και να αγοράσουμε τοπικά προϊόντα. Αναχώρηση για το θεαματικό, εκπληκτικό
ζωολογικό πάρκο του Φασάνου με τα χιλιάδες ζώα. Προαιρετική βόλτα με το πούλμαν εντός του πάρκου. Μια μοναδική
και πρωτόγνωρη εμπειρία Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα βρεθούμε στο Μπάρι το απόγευμα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση 19:30 για Πάτρα.
7η ΜΕΡΑ: ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ - ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ. (Χλμ: 210)
Ταξιδεύουμε στο Ιόνιο, με τις καλύτερες αναμνήσεις και απολαμβάνοντας τους άνετους χώρους του πλοίου τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών, τα μπαρ, τα εστιατόρια, ντίσκο θα μας εξασφαλίσουν ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι φθάνοντας στην Πάτρα στις 13:00. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για την Αθήνα όπου θα φθάσουμε νωρίς το απόγευμα.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΚΑΤ' ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σε ΑΒ2 + 60 ? για 2 ΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ
Σε Α2   + 80 ? για 2 ΚΛΙΝΗ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ
Σε ΑΒ3 + 35 ? για 3 ΚΛΙΝΗ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ
Σε Α3   + 45 ? για 3 ΚΛΙΝΗ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ
Σε Α4   + 25 ? για 4 ΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα με Λατινικούς χαρακτήρες
7ήμερη εκδρομή στη Νότια Ιταλία
17 - 23 Σεπτεμβρίου 2018
7 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στη ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΝΑΠΟΛΗ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΤΑΡΑΝΤΑΣ - ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ - ΛΕΤΣΕ - ΚΟΡΙΛΙΑΝΟ - ΑΛΜΠΕΡΟ ΜΠΕΛΟ
Συμμετοχή: Μέλη 440 ? Μη μέλη: 450 ?
Επιβάρυνση μονόκλινου στο ξενοδοχείο: 70 ?
Double click to edit
Ενημέρωση ιστοσελίδας
23 Μαρτίου 2018
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΥΕΖ & ΠΟΡΤ-ΤΕΟΥΦΙΚ
Έδρα: 3ης Σεπτεμβρίου 56,  Αθήνα  104 33

Έτος ιδρύσεως 1982   Τηλ. 210 8231119
Επισκέπτες
Ενημέρωση ιστοσελόδας
01 Απριλίου 2018
Double click to edit